Nurel Enver Taner Anaokulu
GÜVENEVLER MAH. 29108 NOLU SK. GÜVENEVLER ANAOKULU BLOK NO 3 İÇ KAPI NO 0 ŞEHİTKAMİL / GAZİANTEP

VİZYON

OKUL ÖNCESİ EĞİTİMDE KOŞULSUZ SEVGİ İLE BEKLENTİLERİN ÖNÜNDE KALİTESİ İLE ÖRNEK GÖSTERİLEN LİDER BİR KURUM OLMAK.

MİSYON

ATATÜRKÇÜ,ÇAĞDAŞ,YENİLİKÇİ,ÇALIŞKAN,SORGULAYICI,ARAŞTIRICI,PAYLAŞIMCI,GİRİŞİMCİ,KENDİSİ VE YAŞADIĞI TOPLUMLA BARIŞIK,İLGİ VE ALANLARI ORTAYA ÇIKARILARAK DESTEKLENMİŞ;KENDİ KENDİNİ İFADE EDEBİLEN SAĞLAM KİŞİLİKLİ BİREYLER YETİŞTİRMEK.

BAŞARILAR

Nurel Enver TANER Anaokulu olarak çocuklarımızı geleceğe hazırlamak bizim en büyük sorumluluğumuzdur. Eğitsel hedefimiz düşünen , sorgulayan ,araştıran , deney yapan ve yeniliklere açık , hayata hazır, hayatı aydınlatan, bizleri daha da ileriye götürecek bireyler yetiştirmektir. İdare ve öğretmen kadrosuyla bizler kendine güvenen, kendini her ortamda rahatça ifade edebilen, yaratıcı, sevgi, saygı, iş birliği, sorumluluk, hoşgörü, yardımlaşma, dayanışma ve paylaşma gibi davranışları kazanmış, hayal güçlerini, yaratıcı ve eleştirel düşünme becerilerini, iletişim kurma ve duygularını anlatabilen çağa ayak uydurmuş, yeniliklere açık, Türkiye Cumhuriyetini daha da yükseltecek bireyler yetiştirmeyi ilke edinmiş bulunmaktayız.
Öğretim Şekli :İKİLİ EĞİTİM

İKİLİ EĞİTİM